Studentendrukwerk

Blauwe vlakken in de digitale preview

Onze digitale preview kan geen gescande afbeeldingen of screenshots tonen. Dit heeft te maken met dat deze extensies niet worden ondersteund door de applicatie. Het bestand wordt echter wel goed afgedrukt. De preview functionaliteit is bedoeld om de indeling te controleren.

De digitale preview blijft hangen op 0%

Het verwerken van een bestand kan soms wat langer duren, we raden aan om eventjes te wachten. Duurt het echt heel lang? Stuur onze klantenservice (https://www.studentendrukwerk.nl/contact) dan even een berichtje.

Waarom zijn er extra wit pagina’s te zien in de preview?

Als je hebt gekozen voor een soft- of hardcover is de binnenkant van het omslag niet bedrukbaar. Dit zal worden getoond als een witpagina. Het binnenwerk (pagina 2 van je document) begint altijd op de eerste rechts liggende pagina.

Komt de digitale preview exact overeen met het gedrukte resultaat?

Nee, de digitale preview is er zodat je de indeling van je document kan controleren. Het kan voorkomen dat de preview kleine verschillen vertoont met de werkelijke druk. Houd dus altijd goed rekening met onze aanleverspecificaties (https://www.studentendrukwerk.nl/aanleverspecificaties). Het gaat hier om een digitaal voorbeeld in lage resolutie, wij zullen de aanleverde PDF gebruiken voor het drukken.

Meerdere PDF bestanden samenvoegen

Het samenvoegen van PDF bestanden kan makkelijk via de volgende online tool: https://www.pdfmerge.com. Controleer het bestand wel eventjes na het samenvoegen.

Wat voor garantie krijg ik voor de levering?

Wij hebben voor de levering van onze producten gekozen voor vaste leveranciers voor een optimale betrouwbaarheid. Helaas hebben wij geen directe controle over de operationele werkwijze van deze leveranciers. Daarom adviseren wij om altijd wat extra tijdsmarge in te bouwen, wanneer je jouw bestelling op een vastgestelde datum nodig hebt. Wil je zeker weten dat je bestelling op een bepaalde datum binnenkomt? Vraag dan bij onze klantenservice (https://www.studentendrukwerk.nl/contact) naar de gara...

Het formaat van mijn bestand niet juist is, wat nu?

Deze melding krijg je als het formaat van het aangeleverde bestand niet voldoet aan het door ons gevraagde formaat uit de aanleverspecificaties (https://www.studentendrukwerk.nl/aanleverspecificaties). Probeer het formaat aan te passen in het gebruikte ontwerpprogramma voor een optimaal resultaat. Lukt dit niet? Dan kan je ook gebruik maken van deze online tool: https://docupub.com/pdfresize/