Fotofabriek

Papiersoorten

Bekijk het overzicht van de verschillende papiersoorten (https://www.fotofabriek.nl/faq/verschillende-papiersoorten/)

FAQ

Bekijk het overzicht van alle veelgestelde vragen (FAQ) (https://www.fotofabriek.nl/faq/)

Prijzen + levertijden & verzendtarieven

Prijzen Bekijk het overzicht van alle producten en de bijbehorende verzendtarieven in de prijslijst (https://www.fotofabriek.nl/prijslijst/) Levertijden Alle fotoproducten produceren wij in eigen huis. Bij de meeste producten geldt daarom: voor 12:00 besteld = dezelfde dag nog verstuurd. Nergens sneller in Nederland! Bekijk het overzicht van de levertijden per product (https://www.fotofabriek.nl/levertijden/)

Spoedbestelling

Wil je dat je bestelling met spoed wordt geproduceerd of door een koerier wordt bezorgd? Kies dan voor de spoedproductie en/of koerierslevering (https://www.fotofabriek.nl/faq/spoed/)

Project terugvinden

Heb je een fotoproduct gemaakt in de Online Editor maar kun je deze niet meer terugvinden? Lees hier het stappenplan voor het terugvinden van je project (https://www.fotofabriek.nl/faq/project-terugvinden-online-editor/) Als je een fotoproduct gemaakt hebt in de offline Fotofabrieksoftware, dan is het bestand, als het goed is, opgeslagen op de harde schijf van je eigen computer.

Digitale preview / online voorbeeld

Voor elk fotoproduct dat je geupload hebt naar je eigen account (https://www.fotofabriek.nl/winkelwagen/mijnuploads/), wordt een digitale preview/online voorbeeld aangemaakt. Deze kun je delen met familie, vrienden en kennissen via e-mail of bijvoorbeeld social media pagina's. Het is afhankelijk van de grootte van je fotoproduct, de snelheid van je internetverbinding en de drukte op de website, hoelang het genereren van dit voorbeeld in beslag kan nemen (max. 60 minuten) Je krijgt automatisch...

Niet tevreden over uw product?

Mail uw klacht inclusief een duidelijke omschrijving + foto(‘s) naar klantenservice@fotofabriek.nl (mailto:klantenservice@fotofabriek.nl?subject=Klacht%20-%20bestelling%20Fotofabriek.nl)

Handleidingen: Online Editor & Software

Bekijk de handleiding van de Online Editor (https://www.fotofabriek.nl/content/pdf/fotofabriek-software-handleiding-editor.pdf) Bekijk de handleiding van de Offline Software (Windows & Mac) (https://www.fotofabriek.nl/faq/software-handleiding)